Skoro jasno
20°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Trinásťročné tínedžerky ponúkali sex cez internet, chceli si zarobiť
Zdielať na

Trinásťročné tínedžerky ponúkali sex cez internet, chceli si zarobiť

VARŠAVA / Dve 13-ročné tínedžerky si zarábali skutočne nezvyčajným spôsobom. Cez internet dospelým mužom posielali svoje polonahé fotografie a ponúkali im sex.

Prípad sa stal v poľskom meste Olsztyn. Miestny webový portál zachytil súkromnú konverzáciu dvoch 13-ročných dievčat. Tínedžerky cez internet vyhľadávali dospelých mužov a následne im ponúkali sex.

"Budeme to robiť dvakrát týždenne. So študentom raz. Študent nám dá 60 zlotých, ten druhý 150 až 200 zlotých." Toto je len časť súkromnej komunikácie, ktorá prebiehala medzi dievčatami.

Majitelia portálu informovali o situácii školu, ktorú 13-ročná Veronika a Jolana navštevujú. Riaditeľ gymnázia išiel okamžite na políciu. "Z poskytnutých rozhovorov medzi tínedžerkami sme sa dozvedeli, že poskytovali sexuálne služby za peniaze," uviedla vyšetrovateľka Katarzyna Padlo.

Peniaze

Policajti dievčatá predviedli na políciu a za prítomnosti rodičov ich aj vypočuli. Najskôr všetko popierali, pod tlakom dôkazov sa ale nakoniec priznali.

"Dievčatá pravdepodobne hnala túžba za peniazmi. Dnes je to jednoduché. Mali prístup na internet a aj na zoznamovacie portály," uviedol hovorca polície Mariusz Ciarka.

Policajti prípad momentálne vyšetrujú a pátrajú po mužoch s ktorými školáčky mali pohlavný styk. "Dospelých mužov, ktorí mali sexuálne pomer s 13-ročnými dievčatami budeme stíhať. Hrozí im až 5 ročné väzenie. V prípade dievčat bude konať rodinný súd," dodal Ciarka.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy