Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Opitý Sninčan sa vyhrážal manželke zabitím sekerou
Zdielať na

Opitý Sninčan sa vyhrážal manželke zabitím sekerou

SNINA / Muž vzal do ruky sekeru, porozbíjal ňou kvetináče a napokon sekal do vchodových dverí domu. Nočné vystrájanie 61-ročného muža počuli aj susedia. Manželke sa po celý čas vyhrážal, že ju zabije. Všetko vraj preto, že sa žena v dome zamkla a nechcela ho pustiť dovnútra.

Muž mal prísť domov v podnapitom stave a už v predsieni sa manželke vyhrážal, že ju zabije. Na druhý deň sa scéna zopakovala. Tentokrát muž zobral do ruky už aj sekeru. "Sekerou porozbíjal všetky kvetináče, porozbíjal ich úplne na kašu," hovorí o nočnom útoku svokor obvineného muža.

"Po tom, ako manželka nechcela pustiť do domu svojho muža, ten mal vziať malú sekeru a začal ňou rozbíjať kvetináče na schodoch," upresnila hovorkyňa krajskej polície v Prešove Jana Migaľov

Nebezpečné vyhrážanie

Muž zaútočil sekerou aj na vchodové dvere na dome. "Dvere boli zamknuté a tak sa nevedel dostať do domu. Kričal a silno búchal do dverí. A toto sa opakovala trikrát," dodal svokor obvineného muža.

Neustále pritom vulgárne nadával manželke a opakovane sa jej vyhrážal zabitím. "Šesťdesiatjeden ročný Sninčan bol obvinený z prečinu nebezpečného vyhrážania," povedala Jana Migaľová.

Svokor obvineného muža nám povedal, že políciu volajú zakaždým, keď sa zať opije. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy