Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tragédia v Košiciach. Nehodu neprežil otec (†36) a dve deti (†3,†5)
Zdielať na

Tragédia v Košiciach. Nehodu neprežil otec (†36) a dve deti (†3,†5)

KOŠICE / V Košiciach sa v pondelok stala tragická dopravná nehoda. Auto sa tu zrazilo s autobusom mestskej hromadnej dopravy. V osobnom aute na mieste zahynul otec s dvomi malými deťmi.

Nehoda sa stala v mestskej časti Košíc v Kavečanoch. Tridsaťšesťročný vodič, otec dvoch malých detí, bočnou stranou auta narazil do oprotiidúceho autobusu mestskej hromadnej dopravy.

Náraz bol taký silný, že celú bočnú časť zdemoloval. Na mieste podľa informácií TV JOJ ihneď zastavili dvaja mladí muži a utekali k autu pomôcť  a poskytnúť prvú pomoc.

"Po príchode našich jednotiek na miesto sa deti už nachádzali mimo vozidla," informoval hovorca košických záchranárov Tomáš Berzetei.

Ťažké zranenia

Napriek tomu, že krátko po nehode boli na mieste všetky záchranné zložky, trojčlennej posádke už pomôcť nedokázali. Trojročné dievča, päťročný chlapec a ich otec boli na mieste mŕtvi. "Zranenia boli devastačné," informoval obhliadajúci lekár Oto Mižík.

"Na mieste podľahli svojim zraneniam v osobnom aute dve deti vo veku tri až päť rokov a jeden dospelý muž," potvrdil hovorca záchranárov Boris Chmel.

Záchranári na mieste ošetrili dvoch cestujúcich autobusu a vodiča previezli do nemocnice. No neskôr poskytli pomoc aj obom mladým mužom, ktorí boli pri nehode ako prví.

Neprejazdná cesta

Dopravnú nehodu na mieste dokumentovala vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície za účasti súdneho znalca z odboru dopravy. 

Cesta bola v úseku niekoľko hodín neprejazdná. Policajti dopravu odkláňali.

Príčinu tragickej nehody policajti vyšetrujú.

Pozrite si reportáž:

UPOZORNENIE: Obsah videa nie je vhodný pre maloletých divákov

Súvisiace články

Najčítanejšie správy