Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragická nehoda pri Komárne. Zrážku s nákladiakom vodička neprežila
Zdielať na

Tragická nehoda pri Komárne. Zrážku s nákladiakom vodička neprežila

KOMÁRNO / Na mokrej ceste medzi Novou Strážou a Komárnom sa v sobotu ráno stala tragická dopravná nehoda. Sedemdesiatštyriročná vodička prešla do protismeru, kde sa zrazila s nákladným autom. Po náraze utrpela zranenia nezlučiteľné so životom.

Sedemdesiatštyriročná Magdaléna tak, ako každú sobotu, si ráno sadla za volant svojej favoritky, naloženej dobrotami z vlastnej záhrady. Na trh v Komárne už ale nedorazila.

"Ja chodím o piatej, ona je už okolo štvrtej tu,"
opisuje jej kolegyňa z trhu. "Čakali sme ju. Aj sme sa čudovali, prečo nechodí, zvykla tu byť prvá," hovorí ďalšia trhovníčka.

"Vodička osobného auta z doposiaľ nezistených príčin prešla do protismeru, kde sa ľavou prednou časťou vozidla, zrazila s protiidúcim nákladným autom," informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Nedokázali je pomôcť

Nákladné auto skončilo v priekope, jeho vodič sa nezranil. Rozbité osobné auto zostalo na ceste. Po náraze vzbĺkol jeho motor, ten sa snažil ručným hasiacim prístrojom likvidovať pohotový okoloidúci vodič. Na miesto boli vyslaní záchranári aj hasiči.

"Po príchode na miesto udalosti zistili dymenie z motorovej časti vozidla, vykonali hasiace práce pomocou a vyslobodenie osoby z havarovaného vozidla," opísal Jiří Řáda z hasičského a záchranného zboru v Komárne. Dôchodkyni z havarovaného auta už nedokázali pomôcť.

Príčinu nehody vyšetruje polícia.

Pozrite si reportáž z miesta tragickej nehody:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy