Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rodinná hádka vyvrcholila útokom: Miroslava bodol vlastný otec
Zdielať na
Krimi

Rodinná hádka vyvrcholila útokom: Miroslava bodol vlastný otec

RIMAVSKÁ SOBOTA / V rimavskosobotskej nemocnici leží muž s bodnými zraneniami. Na Miroslava vraj zaútočil jeho otec. Priznal, že si dlhodobo nerozumejú. V tomto prípade nezohral hlavnú úlohu alkohol.

Krvavému incidentu predchádzala hádka medzi otcom a synom. "Mali sme výmenu názorov. V tom som ho zrejme nejako iritoval, podráždil a rozhodol sa zaútočiť," hovorí zranený Miroslav.

Starší muž v amoku chytil ostrý kuchynský nôž a zaútočil. "To sa mi ho podarilo spacifikovať. Vyrazil som mu nôž z ruky, padol na stôl. Zdvihol ho a druhýkrát sa to už podarilo," opisuje situáciu.

Ani jeden si ale v danom momente neuvedomil, čo sa stalo. Miroslav na to, že silno krváca, prišiel až neskôr.

Záchranárov privolala pravdepodobne jeho matka. Miroslav mal pri tom šťastie, že otec mu nožom nezasiahol srdce či iné životne dôležité orgány.

"Trafil mi vlastne kosť, ktorá atak stlmila," vysvetľuje.

Nerozumejú si

Miroslav, ktorý po útoku skončil v nemocnici, sa na otca nehnevá. Priznáva, že si dlhodobo nerozumejú. Nemyslí si, že by mu otec chcel úmyselne ublížiť.

"Tam hrala úlohu napätá, vyhrotená, adrenalínová situácia," dodáva.

Prípad už vyšetruje polícia. Zatiaľ ho neobvinili.  "Mužovi hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov," uviedla banskobystrická krajská hovorkyňa Mária Faltániová.

Na Miroslava zaútočil vlastný otec, bodol ho nožom, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy