Oblačno
11°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Nehoda pri Michalovciach, vodiča smetiarskeho auta oslepilo slnko
Zdielať na
Krimi

Nehoda pri Michalovciach, vodiča smetiarskeho auta oslepilo slnko

ZÁVADKA / V obci Závadka pri Michalovciach došlo k zrážke troch vozidiel. Vodič smetiarskeho auta pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť a narazil do Felície. Tú náraz odhodil do ďalšieho auta, v ktorom sedeli dve deti. Na mieste zasahovali všetky záchranárske zložky.

K reťazovej havárii došlo na frekventovanej ceste v obci Závadka. Vinníkom je pravdepodobne vodič smetiarskeho auta.

Podľa jeho slov ho oslepilo slnko a nevšimol si pred ním idúce vozidlo. "Zrýchlili sme. Ja som išiel posledný v kolóne, aby sme stihli zelenú. Prešli sme, no ako začali zastavovať autá, svietilo slnko a ja som nič nevidel," priznáva vodič.

Auto zbadal až v tesnej blízkosti, kedy strhol volant, no zrážke sa už nevyhol. "Stúpil som na brzdu, aby som doňho nevrazil, ale i tak som vrazil," dodáva.

Havarované auto náraz odhodil pár metrov dopredu, kde sa zrazilo s ďalším vozidlom. V ňom sa viezli malé deti. "V aute sedeli chlapec a dievča, žena bola za volantom. Nikomu sa ale nič nestalo," opisuje svedok nehody. 

Bolesti chrbtice

Bez zranení vyviazol z nehody aj vodič smetiarskeho auta. Najhoršie skončil šofér Felície, ktorý sa sťažoval na bolesti chrbta.

Záchranári ho previezli do najbližšej nemocnice.

Prípadom sa už zaoberá polícia. "Na vozidlách vznikla celková škoda 1200 eur. Požitie alkoholu u vodičov zistené nebolo," uviedol košický krajský hovorca Alexander Szabó.

Reťazová nehoda pri Michalovciach, zrazili sa tri autá, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy