Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nehoda, násilie aj detský spev. Trenčianski policajti zažili búrlivú noc
Zdielať na
Krimi

Nehoda, násilie aj detský spev. Trenčianski policajti zažili búrlivú noc

TRENČÍN / Štáb TV JOJ strávil niekoľko hodín s hliadkami pohotovostnej motorizovanej jednotky v uliciach Trenčína. Okrem nehody museli policajti riešiť aj rušenie nočného pokoja. Nešlo ale o žiadne podgurážené osoby. V bytovke za dverami sa o druhej v noci ozýval detský spev.

Trenčianski PMJčkári sa rozhodne nenudili.

Ako prvá narušila nočný pokoj v uliciach dopravná nehoda. Dvaja mladici v novom volkswagene si auto dlho neužili. Do cesty sa im postavila staršia felícia.

"Vodič felície nám nedal prednosť v jazde. Išiel rýchlo, zbadal nás na poslednú chvíľu, ešte sa chcel uhnúť, ale narazil do nás,"
opisuje haváriu účastník nehody.

Policajti opustili miesto nehody pre hlásenie o rušení nočného pokoja. Staršia pani sa sťažovala na neutíchajúci hluk zo susedného bytu. Na prekvapenie všetkých išlo o detsky spev. Boli dve hodiny nadránom.

Ratovali napadnutú

PMJčkári sa následne presunuli pod trenciansky hrad, kde sa malo podľa hlásenia občana schyľovať k bitke dvoch chlapčenských partií  

Bitkári sa síce rozpŕchli, no pmjčkári už prijímali ďalšie hlásenie. Z bytu volala zúfala žena, ktorú napadol opitý manžel.

Zranená nebola. "Hodil ma o postel, dal mi dve facky a odišiel," vysvetlila. Agresívny muž bol pod vplyvom alkoholu. "V poslednej dobe, keď si vypije na mňa bezdôvodne hučí," dodala.

Policajti prehľadali okolie, no agresívneho muža nenasli. Ženu poučili o možnosti podať trestné oznámenie.

Ich služba ale pokračovala ďalej a v skorých ranných hodinách kontrolovali vodičov, či nejazdia pod vplyvom alkoholu.    

Nočná služba trenčianskych PMJčkárov vôbec nebola nudná, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy