Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V Leviciach bojuje o život dievčatko (1) s podozrením na otravu
Zdielať na

V Leviciach bojuje o život dievčatko (1) s podozrením na otravu

LEVICE / V Nemocnici s poliklinikou v Leviciach hospitalizovali vo štvrtok ráno len 14- mesačné dievčatko. A to s podozrením na otravu liekmi. V týchto chvíľach bojuje o život. Informácie televízie JOJ potvrdil dôveryhodný zdroj z vedenia nemocnice.

Sáru priviezli do zdravotného strediska rodičia. Povedali jej meno a odišli. "Odpadla, doniesli sme ju to a to je všetko," povedal príbuzný.  

Dievčatko bolo v bezvedomí a okamžite k nemu smerovala záchranka. Už počas cesty do nemocnice ho museli oživovať. Rodina sa k zdravotnému stredisku napokon vrátila aj s liekmi, ktoré vraj dieťa užilo. "Predpoklad je, že to bolo z nejakých liekov," uviedol riaditeľ nemocnice v Leviciach Rudolf Hlavács. 

Podľa informácií TV JOJ išlo o lieky na svalovú slabosť. Sára bola navyše v zanedbanom stave. Hovorilo sa aj o podozrení zo zneužitia. Lekári ju v nemocnici viackrát resuscitovať.

Príbuzný: zjedla len tabletky

"Prečo by ju mali zneužiť, nie ja ani podozrenie. Len tabletky zjedla
zjedla tabletky tak preto tu je,"
dodal príbuzný malej Sáry.

Stav dievčaťa je veľmi vážny. V banskobystrickej nemocnici bojuje o život. Je otázne, či vôbec prežije.

Polícia prípad vyšetruje. "Levický vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví," uviedla policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Pozrite si priložené video:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy