Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
V opustenej budove našli mŕtveho policajta (†30), spáchal samovraždu
Zdielať na

V opustenej budove našli mŕtveho policajta (†30), spáchal samovraždu

KÚTY / Na Záhorí, v obci Kúty (okres Senica) si v piatok siahol na život mladý policajti. Podľa informácií TV JOJ sa zastrelil služobnou zbraňou. Je to už druhý prípad v tomto mesiaci, keď sa príslušník polície rozhodol takto ukončiť svoj život.

Telo tridsaťročného Ivana našli v opustenej budove neďaleko trate. Slúžil ako železničný policajt na stanici Kúty. Do konca apríla mal podľa zistení TV JOJ vypísanú dovolenku.

Údajne sa s ním jeho blízki nevedeli spojiť už niekoľko dní. "Doterajšie zistené skutočnosti nenasvedčujú zavinenie cudzou osobou," uviedla hovorkyňa trnavských krajských policajtov Martina Kredatusová.

Druhý prípad tento mesiac

Tento mesiac je to už druhý prípad, keď sa policajt rozhodol takto ukončiť svoj život. 5. apríla na Krajskom riaditeľstve policajného zboru v Košiciach sa zastrelil tridsaťpäťročný Rastislav. Údajne mal rodinné problémy.

"V budove krajského riaditeľstva policajného zboru v Košiciach sa zastrelil 35 ročný príslušník národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii. Prípad prevzala inšpekcia ministerstva vnútra," uviedol hovorca ministerstva Ivan netík.


Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy