Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Predavačka z Nitry si vymyslela krádež v trafike
Zdielať na

Predavačka z Nitry si vymyslela krádež v trafike

NITRA / V novinovom stánku prepadol tridsaťdeväťročnú ženu lupič. Tvrdila, že ju s ničím omámil a ukradol tržbu. Predavačke museli pomôcť aj záchranári. Zistilo sa ale, že si krádež vymyslela.

Predavačka tvrdila, že lupič ju prepadol skoro ráno, keď otvárala novinový stánok. Podľa jej slov sa k nej priblížil od chrbta. Pod nos jej dal niečo štipľavé a ona odpadla. "Našli ju upratovačka, ležala na zemi," uviedla svedkyňa.

Peňaženka s tržbou

Záchranári, Vladimíru previezli do nemocnice a skončila na maródke. Na mieste zasahovali policajti, technici aj kriminalisti. Žena tvrdila, že zlodej jej zobral peňaženku, v ktorej mala tržbu. Podľa informácií TV JOJ v nej bolo tisíc eur.

Kriminalisti Vladimíru vypočúvali a prišlo nečakané odhalenie. "Žena sa pri výsluchu priznala, že si skutok vymyslela," uviedla policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Finančné problémy

K vymyslenému prepadu dohnali ženu údajne finančné problémy. Kriminalistov žena neoklamala. "Nepovedala by som to o nej," dodala svedkyňa. Trestné stíhanie za lúpež bude podľa policajnej hovorkyne zastavené.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy