Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vraha z pumpy vo Veľkej Lomnici stále nemajú
Zdielať na

Vraha z pumpy vo Veľkej Lomnici stále nemajú

VEĽKÁ LOMNICA / Vrah pumpára z Veľkej Lomnice nie je ešte stále za mrežami, no jeho rodičom je to už ale úplne jedno. Syna im už nič nevráti. Muža, ktorého zadržali ako podozrivého, hnevajú vyjadrenia kompetentných o tom, že celý zásah bol v poriadku.

Lukáš Lacko, ktorého desiatka kukláčov odviedla spred domu, sa sťažoval na postup polície aj prokuratúru. Na svoju sťažnosť dostal odpoveď. "Postup prokuratúra Krajskej prokuratúry v Prešove bol vyhodnotení ako zákonný a vyplýval zo zistených skutkových okolností," povedala hovorkyňa prokuratúry Andrea Predajňová.

Lukášovi sa nepáčilo ani to, aké donucovacie prostriedky policajti použili a ako sa k nemu správali. "Si vydedukovali asi, že som Herkules, preto ich toľko prišlo," hovorí Lukáš.

Vrah bez mena

"Vec bola z ministerstva vnútra postupená na odbor kontroly krajského riaditeľstva. Šetrenie tejto veci ešte nebolo ukončené," tvrdí Predajňová.
Zaujímavosťou je, že v odpovedi krajského riaditeľa polície sa píše, že Lacko by sa nemal sťažovať na postup polície, ale na médiá, ktoré zásah polície zverejnili.

Na celej tejto kauze je však dôležité niečo úplne iné. Meno muža, ktorý vraždil na pumpe vo Veľkej Lomnici polícia ani po niekoľkých mesiacoch nepozná.

Polícia podľa ich vyjadrení vraha intenzívne hľadá, ale nič konkrétne neprezradia. Máme zastreleného Erika, je to už všetko úplne jedno. "Mne je to jedno, lebo mne to môjho milovaného syna už nikdy nevráti," povedala Erikova mama.

Na mieste bola redaktorka Mária Pavlíková:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy