Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž, ktorý mal podľa polície zastreliť pumpára vo Veľkej Lomnici, je nevinný
Zdielať na

Muž, ktorý mal podľa polície zastreliť pumpára vo Veľkej Lomnici, je nevinný

VEĽKÁ LOMNICA / Razia kukláčov vo Veľkej Lomnici vyvolala poriadny rozruch. Policajti vyviedli z domu Lukáša, ktorý bol podozrivý z vraždy pumpára Erika. Dnes je ale všetko inak. Lukáš prehovoril exkluzívne pre Noviny TV JOJ.

Vrah pumpára Erika je ešte stále na slobode, z Lukáša podozrivého z vraždy je nevinný muž. "Začali kričať, že policajný zásah alebo polícia. Naskákali na mňa, držali ma asi dvadsať minút na zemi," opisuje raziu Lukáš.

Spoznali ho na zázname

Policajti mu ukázali papier, na ktorom sa píše, na základe akých informácií si o ňom myslia, že by mohol byť vrahom. "Od osoby konajúcej v prospech policajného zboru po vzhliadnutí fotografií a videozáznamu odvysielaných v médiách, bolo zistené, že táto osoba spoznala Lukáša Lacka podľa spôsobu chôdze, postoja nôh a držania tela," prečítal z policajnej správy Lukáš.

Lukáša mal svedok spoznať podľa chôdze:

TV JOJ

Ťažkoodenci mladíka odchytili pri aute, keď sa chystal do práce. Zobrali ho na krátko do domu, kde urobili prehliadku. Po nej ho previezli na výsluch. Dnes ho nakoniec prepustili. Nemali dôvod na jeho ďalšie zadržiavanie.

Celý výsluch bol pokojný

Lukáš tvrdí, že počas celého zásahu bol pokojný. Vie, že nič neurobil. Zavraždeného pumpára poznal z videnia, na pumpe sa nikdy nezdržiaval. Iba si kúpil tovar, zaplatil a odišiel.

Lukáš tvrdí, že kukláči mu spôsobili hanbu. Policajti sa mu ospravedlnili. "Jeden z pánov z kriminálky mi za políciu povedal, že sorry," dodáva Lukáš.

"Aj naďalej sa nevyjadrujeme, lebo prebieha vyšetrovanie," uviedla hovorkyňa prešovských krajských policajtov Jana Migaľová.

Pozrite si reportáž Márie Pavlíkovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy