Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Obhorené telo ženy našli pri požiari slamy v Bojnej
Zdielať na

Obhorené telo ženy našli pri požiari slamy v Bojnej

BOJNÁ / V Bojnej (okres Topoľčany) sa pri požiari našlo obhorené telo mladej dievčiny. Požiar slamy si všimli obyvatelia dediny. Hasiči ju jednoducho nechali dohorieť.

Stoh slamy začal horieť nad ránom. banálny požiar ale zamestnal všetky záchranné zložky. 

Obhorené telo

Balíky slamy zhoreli do tla. Keď dopoludnia boli na mieste zisťovatelia príčin požiaru, našli časť ľudské tela. "Zo stohu slamy uvideli kolegovia trčiacu ruku," uviedol hovorca nitrianskych hasičov Viliam Pánsky.

K telu sa dostali až potom ako,horúce kopy slamy, z ktorých sa stále dymilo premiestnili pomocou techniky. Vedľa tela bola aj poľovnícka zbraň, ktorú technici okamžite poslali na expertízu.

Nezvestná Kristína

Krátko pred týmto nálezom prišiel na políciu otec 16 ročnej Kristíny. Oznámil, že dcéra odišla večer z domu a už sa nevrátila.  Aj nájdená zbraň mala byť otcova. Pravdepodobne, tak v stohu našli práve tínedžerku.

Po obci sa povráva, že gymnazistka sa pohádala s mamou a to mal byť dôvod jej úteku. Kristínu všetci poznajú ako šikovné a nadané dievča. 

Na mieste bola reportérka Diana Pavlisová, pozrite si priložené video:

Telo pod slamou

V decembri 2013 našli na Sliači pod balíkmi slamy telo v rozklade. S balmi sa nedalo pohnúť, musela zasiahnuť technika. Pozostatky ženy ležali hlboko pod nimi. 

Až potom, ako miesto uvoľnil báger, dostali sa na miesto kriminalisti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy