Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Pod balíkom slamy našli telo v rozklade
Zdielať na

Pod balíkom slamy našli telo v rozklade

SLIAČ / Telo v rozklade objavili medzi balíkmi slamy na Sliači (okr Zvolen). Na jeho vyslobodenie museli použiť techniku. Podľa našich informácií ide o ženu, no zatiaľ sa nevie, kto to bol a čo sa jej vlastne stalo.

Srdce pre deti. Najväčší charitatívny projekt 20. 12. o 20:20 na JOJ

Telo objavil okoloidúci

S ťažkými balíkmi, v ktorých sa telo ženy nachádzalo, sa nedalo pohnúť. Pozostatky ženy ležali hlboko pod nimi. Až potom, ako miesto uvoľnil báger, sa tam dostali kriminalisti. Telo mal objaviť náhodný okoloidúci.

"Suseda, čo je tu povedala, že tu našli nejakú mŕtvu ženu," hovorí obyvateľka Sliača. Po obhliadke lekára je jasné, že išlo o ženu. Totožnosť zatiaľ známa nie je. Ležala tam zrejme už dlhšie, telo bolo totiž v rozklade.

Mohla sa udusiť

"Osoba nejasnej totožnosti. Navrhujem súdno-znaleckú pitvu na jej identifikáciu a zistenie presnej príčiny úmrtia," uviedol obhliadajúci lekár Miroslav Angelovič. Vylúčené tak nie je ani cudzie zavinenie. Nikto nevie povedať, čo mohla žena na poli sama robiť.

Nie je vylúčené ani to, že sa medzi slamou chcela zohriať. Jeden z balíkov ležal na tele. Žena sa mohla pod jeho váhou udusiť. "Polícia na mieste pracuje a bližšie informácie k prípadu poskytneme neskôr," uviedla hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici Petra Vašková.

Téme sa venuje reportérka Katarína Kováčiková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy