Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Upálená žena (†55). Našli ju v záhone kvetov
Zdielať na

Upálená žena (†55). Našli ju v záhone kvetov

BANSKÁ BYSTRICA / Záhadná smrť ženy. V Banskej Bystrici, v mestskom parku našli policajti obhorené telo v záhone kvetov. Hoci ide o frekventované miesto, zatiaľ chýbajú svedkovia, ktorí by si niečo podozrivé všimli.

Telo ženy, ktoré našli v miestnom parku bezdomovci, ležalo v záhone kvetov. Záchranári jej už pomôcť nedokázali. Po ich príjazde už nejavila žiadne známky života. "Na mieste bolo zistené, že ide o pravdepodobne 55-ročnú ženu z okresu Žarnovica," uviedla hovorkyňa banskobystrickej polície Petra Vašková.

Na končatinách ťažké popáleniny

Žena ležala na chrbte. Na hrudníku a končatinách mala ťažké popáleniny. Podľa prvotných informácií by malo ísť o bezdomovkyňu, ktorá v parku často prespávala. Ešte niekoľko hodín pred smrťou ju neďaleko miesta záhonu videlo viacero svedkov. Mala byť v spoločnosti niekoľkých mužov. "Chodia sem na stravu. A keď nie je strava, je víno. A potom to dopadne, tak ako to dopadlo," hovorí obyvateľ Bystrice.

Chýbajú svedkovia...

Okolnosti jej smrti zatiaľ jasné nie sú. Polícia pracuje s viacerými verziami. Vylúčené nie je ani to, že ženu niekto podpálil. Stále chýbajú svedkovia, ktorí by povedali viac. Nikto nič podozrivé nevidel.

Záhon kde ju našli mŕtvu, je pritom na frekventovanom mieste neďaleko cesty. "Súdny znalec počas obhliadky tela jednoznačne nevyylúčil cudzie zavinenie a bola nariadená súdna pitva," dodala Vašková. Polícia už preto začala trestné stíhanie pre zločin zabitia.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy