Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Tibor (37) dobodal otčima, v krvi mal 3,79 promile
Zdielať na

Tibor (37) dobodal otčima, v krvi mal 3,79 promile

TLMAČE / V Tlmačoch (okr. Levice) sa odohrala rodinná dráma. 35-ročný muž mal kuchynským nožom bodnúť 57-ročného nevlastného otca do brucha. Všetkému vraj predchádzalo popíjanie a hádka.

Po hádke a bodnutí zranený muž skončil v nemocnici, 35-ročného Tibora policajti zatkli. "Na dreze bol. Však zobrali aj nôž polícia, takýto bol," hovorí matka podozrivého.

Popíjali sa a potom pohádali

Obaja muži boli poriadne opití. Tibor s kuchynským nožom otčima bodol jeden krát do brucha. V tom čase boli doma sami a dôvod sporu, ktorý vyústil až do krvavej drámy vedia iba oni dvaja. "On mi potom zavolal. Keď som prišla, tak sedel na lavičke a čakal záchranku. Tak sa za niečo pohádali, ja neviem," hovorí matka podozrivého.

Ivana našli ležať v byte v kaluži krvi. Zaujímavé je, že nôž, ktorým ho nevlastný syn bodol bol vraj už umytý a odložený na kuchynskej linke. "On povedal, že ho bodol. Ležal na chodbe, krvácal samozrejme, keď ho pichol," opisuje dramatickú situáciu matka.

Muž tvrdil, že nevlastný otec sa iba porezal na skle. Lekári však zistili, že bol bodnutý do brucha. "Syn povedal, že rozbili sklo jak sa ide do kuchyne na dverách, ale nie je to pravda. On ho bodol," dodáva matka Tibora.

Tibor (37) mal v sebe 3,79 promile

Tiborovi nepomohla ani výhovorka a policajti ho zatkli. Otčim Ivan je údajne  mimo ohrozenia života, v stabilizovanom stave. Muž bol pri zadržaní tak opitý, že ho zatiaľ ani nemohli vypočuť. Momentálne je v policajnej cele a po vytriezvení ho odovzdajú do rúk vyšetrovateľovi. "Mužovi policajti namerali v dychu 3,79 promile alkoholu," uviedla nitrianska policajná hovorkyňa

"Mám s ním veľké problémy, už veľakrát bol na protialkoholickom nikdy tam nevydržal," dodáva matka. Obvinenie by tak mohlo padnúť už v najbližších hodinách. 

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

goodnight_photography/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy