Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Milan obvinený zo smrti Kristíny (†29) je vo väzbe
Zdielať na
Krimi

Milan obvinený zo smrti Kristíny (†29) je vo väzbe

TRNAVA / Milan obvinený z vraždy Kristíny z obce Matúškovo (okres Galanta) je vo väzbe. Dôvodom sú obavy z jeho úteku. Podľa informácií TV JOJ sa Milan pred sudcom k skutku priznal a všetko oľutoval. Polícia zatiaľ neinformovala o motíve vraždy a ani o jej priebehu.

Milana pri príchode na súd sprevádzali kukláči. Nohy a ruky mal spútané reťazami a celý čas si tvár skrýval pod kapucňou. Na otázky médií vôbec nereagoval.

Obava z úteku

Súd rozhodoval o vzatí Milana do väzby na neverejnom pojednávaní. "Okresný súd v Trnave rozhodol o vzatí obvineného Milana T. do väzby," uviedla hovorkyňa Krajského súdu v Trnave Tatiana Zvolenská. 

Podľa súdu hrozí, že mladík by sa pred až dvadsaťročným trestom mohol pokúsiť o útek.

Milana polícia obvinila z vraždy Kristíny vo štvrtok. Prvotné informácie hovorili o samovražde. Neskôr zistili, že mladá žena samovraždu nespáchala.

"Polícia obvinila z obzvlášť závažného zločinu vraždy v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody 31-ročného Milana T. z okresu Galanta," informovala hovorkyňa policajného zboru Mária Linkešová.

Podľa informácií TV JOJ Milan pred sudcom oľutoval, čo sa stalo a najradšej by vraj vrátil čas.

Obrovská tragédia

Nebohá Kristína sa v nedeľu krátko pred 19. hodinou večer rozlúčila so svojimi kolegami v hostinci. V pondelok do práce neprišla. Hoci sa jej snažili dovolať, telefón nezdvíhala.

Potom ako  dvere rodinného domu nikto neotváral, policajti vykopli dvere.V dome našli mladú ženu obesenú o radiátor údajne na ramienku od kabelky. Súdna pitva potvrdila, že bola udusená. "Po príchode záchranárov na miesto, žiaľ už mladá žena nejavila známky života," tvrdí hovorca OS ZZS Boris Chmel.

Téme sa venuje relácia KRIMI, na súde v Trnave bol reportér Pavol Janič:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy