Oblačno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Chlapec padol do ohrady s gepardmi, môžu za to rodičia
Zdielať na
Krimi

Chlapec padol do ohrady s gepardmi, môžu za to rodičia

CLEVELAND / Dvojročný chlapec spadol do ohrady, v ktorej sa nachádzali gepardy. Incident sa stal v clevelandskej zoo, pričom podľa jej pracovníkov sú za nehodu zodpovední rodičia.

Chlapcova matka dieťa zodvihla ponad zábradlie. Podľa očitých svedkov sa jej ale pošmykol a z výšky troch metrov spadol medzi šelmy.

Tie mu podľa výkonného riaditeľa zoologickej záhrady Christophera Kuhara nevenovali pozornosť, a tak sa nehoda obišla bez vážnejších zranení.

Dieťa z výbehu vytiahli jeho rodičia. Utrpelo vraj iba niekoľko škrabancov a bolo doudierané. Vedenie zoo zvažuje, že voči chlapcovým rodičom vznesú obvinenia. Majú totiž dostatok očitých svedkov, ktorí môžu potvrdiť, že pochybili.

Tiger odhryzol ruku

O podobných prípadoch informovali médiá aj vlani. V Brazilií napríklad nemenovanému chlapcovi odhryzol tiger pravú ruku po tom, čo ho otec preniesol za bezpečnostný plot v zoologickej záhrade v brazílskom meste Cascavel.

Jedenásťročný syn chcel údajne nakŕmiť a pohladiť tigra, a tak mu otec pomohol preliezť plot, ktorý ich oddeľoval od zamrežovaného tigrieho výbehu. Podľa svedkov otec cez plot preniesol aj svojho trojročného syna.

Milovníčka žiráf

Istá Amanda Hall sa zase pokúsila v zoo vo Wisconsine preliezť do ohrady so žirafami. Dvadsaťštyriročná žena najprv prešla cez prvý plot a takmer sa jej podarilo dostať aj cez druhý, keď k nej prišiel dvojročný samec menom Wally.

Ten jej najprv oblízal tvár, potom sa ale otočil a kopol ju do hlavy. Hall útok prežila a policajtom neskôr povedala, že do ohrady sa rozhodla preliezť, pretože má rada žirafy. Za svoj čin dostala pokutu 686 dolárov.

Chlapec padol do ohrady s gepardami, útok prežil, pozrite si video:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy