Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Surový útok v centre mesta. Pavol prišiel o cigarety a mobil
Zdielať na

Surový útok v centre mesta. Pavol prišiel o cigarety a mobil

PARTIZÁNSKE / Tridsaťtriročný Pavol z Partizánskeho má za sebou otrasný zážitok. V centre mesta ho opitý mladík kopal do hlavy, brucha a hrudníka. Agresívny mladík muža olúpil. Vzal mu cigarety a mobil.

"Zastavila sa pri mne skupina mladých ľudí, či nemám oheň. Som im dal, tiež som si zapálil," opisuje poškodený Pavol. Chvíľu sa s nimi rozprával a potom povedal, že ide preč. Jeden z mladíkov na neho podľa jeho slov bezdôvodne zaútočil.

"Som sa otočil a ten zakričal z ničoho nič, že to je bitka," tvrdí Pavol. "Útočník poškodeného kopol do nohy a udrel ho do oblasti tváre," informuje hovorca policajného zboru Pavol Kudlička.

Nebránil sa

"Som sa otočil a išiel som preč. On ma v tom kopol. Som začal utekať, dobehol ma, podkopol mi nohy, spadol som na chodník a tam ma začal kopať," rozpráva poškodený.

"Odcudzil mu mobilný telefón, opäť ho udrel do hlavy, kopol do brucha, hrudníka a hlavy," tvrdí Kudlička. Pavol sa nebránil, ležal schúlený na zemi a čakal čo bude. Útočník ho biť neprestával.

Cele sa nevyhne

Nakoniec sa mu podarilo ujsť. Zavolal policajtov z obvodného oddelenia. Tí sa pustili do pátrania. Lupič skončil v putách počas desiatich minút. "Policajná hliadka podozrivého zadržala a našla u neho mobil," povedal hovorca.

Dvadsaťtriročný páchateľ lúpil aj prednedávnom. Za tento skutok je stále v podmienke. Policajnej cele sa preto nevyhne. "Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov," dodáva Kudlička.

Pozrite si reportáž redaktora Pavla Čertíka:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy