Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Senčania zostali v šoku, babka vodí dieťa na obojku ako psa
Zdielať na

Senčania zostali v šoku, babka vodí dieťa na obojku ako psa

SENEC / Televízii JOJ sa podarilo získať video zachytávajúce dieťa, ktoré na obojku a vôdzke pre psa vedie jeho stará mama. Starí rodičia dieťaťa tvrdia, že všetko robili na želanie malého vnuka, psychologička je ale skeptická.

Na amatérskom videozázname je vidieť Rybársku ulicu v Senci a ženu na prechádzke s malých chlapcom a starším psom. Dieťa má na krku obojok pre psa a žena v tmavých slnečných okuliaroch ho vodí na mechanickej červenej vôdzke. 

Odborníčka: Nie je to hra!

Malý chlapec na zázname sa správa presne ako pes. Keď pes označkuje dopravné značenie, v zápätí to isté spraví aj dieťa. Na konci cesty pes po zastavení sadne a chlapček ho napodobní tak, že si čupne.

"Vyzerá to tak, akoby to dieťa robilo automaticky," tvrdí detská psychiatrička a psychoanalytička Darina Štúrová. "Dieťa nevyzeralo, že by bolo v hravej nálade," dodáva.

Dieťa vyzerá ako keby bolo na takéto konanie naučené a bolo mu to prirodzené dodáva lekárka. Práve pre takéto mimoriadne zvláštne a neštandardné okolnosti TV JOJ prípad oznámila kompetentným úradom.
Sociálnej kuratele aj prokuratúre.

Rodina: Nerobíme nič zlé

TV JOJ sa podarilo zistiť, kto je chlapček na vôdzke i pani, ktorá s ním takýmto spôsobom venčila psa. Chlapcovi starí rodičia tvrdia, že si neuvedomili, že môže ísť o niečo vážne. "Je maličký a má rád psa, jednoducho sa na neho hrá," tvrdí starý otec dieťaťa.

Vraj aj preto mu babka musela kúpiť rovnaký obojok, ktorý aj doma dieťa nosí, lebo to samo chce. Starí rodičia ale pripúšťajú, že urobili chybu a viac malého Jakuba na vôdzku nepripútajú.

Pozrite si reportáž:

UPOZORNENIE: Obsah videa nie je vhodný pre maloletých divákov

Súvisiace články

Najčítanejšie správy