Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šokujúce video. Školáčky z Michaloviec si brutálne vybavujú účty
Zdielať na

Šokujúce video. Školáčky z Michaloviec si brutálne vybavujú účty

MICHALOVCE / Rodič z Michaloviec upozornil na video, ktoré sa šíri na internete a zachytáva incident dvoch dievčat na verejnosti. Asi štrnásťročné školáčky si tu brutálne vybavujú účty.

Mladé dievčatá sú podľa mnohých v súčasnej dobe brutálnejšie, ako chlapci. Psychológov na videu zarazili facky, ťahanie za vlasy či pľuvance. "Sú v puberte a emocionálne prejavy u nich sú veľmi silné," potvrdzuje psychológ Tomáš Hruška.

Video sa šíri po sociálnych sieťach a agresorka i jej obeť nezostali v anonymite. Z obavy o ich psychické či fyzické zdravie, sa do riešenia incidentu zapojila aj škola.

"S takýmto niečím bojuje nielen naša škola, ale všetky školy na Slovensku," hovorí riaditeľ základnej školy Slavko Pavolko. "Žiačky si incident už vyriešili a ospravedlnili sa," dodal.

Ignorancia ľudí

Odborníkov v tomto prípade nezarazilo iba správanie školáčok, ale i pasivita  okoloidúcich. Incident sa totiž odohral na verejnom priestranstve. "Nikto sa do toho nezapojil," potvrdzuje psychologička Henrieta Boruchová Sochová.

Pozrite si reportáž:

Upozornenie: Obsah videa nie je vhodný pre maloletých divákov

Súvisiace články

Najčítanejšie správy