Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
V Bratislave sa zrazil autobus plný ľudí s autom
Zdielať na

V Bratislave sa zrazil autobus plný ľudí s autom

BRATISLAVA / Policajti, hasiči i záchranári v utorok ráno zasahovali v bratislavskej Petržalke. Dôvodom bola kolízia osobného auta s autobusom plným ľudí. Podľa prvých informácií bolo na mieste nehody niekoľko zranených, tieto správy sa však napokon nepotvrdili.

Krátko pred ôsmou hodinou ráno sa na bratislavskej Rusovskej ceste zrazilo osobné auto s autobusom.

Vodička motorového vozidla sa snažila predbehnúť autobus vychádzajúci zo zastávky a následne odbočiť doprava. Pri tomto manévri došlo k stretu oboch vozidiel a ich poškodeniu.

Vodičku auta po kolízii s autobusom odhodilo na chodník, kde sa zrazila s ďalšími dvoma autami.

"Narazila mi do auta, kde sme práve vykladali tovar. Následne sa moje auto zrazilo s Fabiou, ktorá parkovala predo mnou. Máme tam poškodený tovar. Je to nové tridsaťdňové auto," hovorí jeden z účastníkov nehody.

Kto je na vine?

Na základe výsledkov predbežného vyšetrovania by mala byť za nehodu zodpovedná šoférka, ktorej vznikla škoda na aute okolo 1500 eur. Oprava autobusu, by podľa Dopravného podniku, mala byť ešte o niečo drahšia.

Nehoda sa zaobišla bez vážnejšej ujmy na zdraví cestujúcich. Na mieste zasahovali aj zdravotnícki záchranári. Tí museli ošetriť dvoch ľudí. Napokon sa ukázalo, že nešlo o vážne zranenia a boli ošetrení iba na mieste.

Následky nehody sa podarilo do hodiny odstrániť a Rusovskú cestu sprejazdniť v oboch pruhoch.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy