Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Na mladíka (18) si trúfli dvaja tínedžeri, záchranou bola policajná hliadka
Zdielať na

Na mladíka (18) si trúfli dvaja tínedžeri, záchranou bola policajná hliadka

PRAKOVCE / Dvaja tínedžeri si trúfli na 18-ročného mladíka. V Prakoviciach (okres Gelnica) ho chceli zbiť a okradnúť. Údery mladík schytal, no krádež dvojici zmarila policajná hliadka. Paradoxom je, že chlapci Martina nenapadli prvýkrát.

Na nočnej ulici dvojica Martina zastavila s tým, že sa mu ospravedlňuje za predchádzajúci spor. Keď si zmierlivo podali ruky, zaútočili.

"Pravým lakťom ma udrel do ľavej časti tváre," opisuje napadnutý Martin. Po nečakanej rane sa zrútil na zem, čo tínedžeri využili a v bitke pokračovali.

"Chceli moje osobné veci ako peňaženku a mobil," dodáva Martin.

Padlo obvinenie

Martin priznáva, že bol oproti dvojici slabším súperom. Ani pomoc si zavolať nestihol, no náhodou okolo prechádzala policajná hliadka.

"Tá oboch tínedžerov zadržala a predviedla na príslušný útvar," informoval Alexander Szabó, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach.

Staršieho z útočníkov už obvinili. "Vyšetrovateľ zo zločinu lúpeže obvinil iba 15-ročného tínedžera z Prakoviec," dodal Szabó.

Trestu sa nevyhne ani jeho o dva roky mladší parťák. Policajti momentálne preverujú, či sa jeho rodičia nedopustili zanedbania výchovy.

Na mladíka si trúfli dvaja tínedžeri:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy