Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jozef (19) zaútočil nožom na expriateľku a jej partnera
Zdielať na
Krimi

Jozef (19) zaútočil nožom na expriateľku a jej partnera

KOŠICE / V pondelok podvečer zaútočil mladík na svoju expriateľku a jej nového priateľa. Obaja skončili v nemocnici. Mladíka museli okamžite operovať a momentálne bojuje o život.

Devätnásťročný Jozef svoju bývalú priateľku a jej partnera sledoval. Rozzúril sa, vytiahol nôž a bodal hlava nehlava.

Krvavý útok sa odohral v lokalite Súdky. Podľa informácií Janette Rákošovej sa Jozef so svojou priateľkou rozišli pred dvoma týždňami. Rozchod nezvládol a zaútočil nožom, ktorý mal desaťcentimetrovú čepeľ.

Prepichnuté pľúca

Dvadsaťjedenročného Lukáša podľa doterajších informácií bodal do hlavy a krku, dokonca mu mal prepichnúť pľúca. Potom ako mladík stratil vedomie, priateľka Simona zavolala pomoc.

Do nemocnice ich odviezol kamarát. "Obaja utrpeli stredne ťažké poranenia, sú v stabilizovanom stave a pri vedomí. Hospitalizovaní sú na jednotke intenzívnej starostlivosti kliniky úrazovej chirurgie," uviedla hovorkyňa košickej nemocnice Ladislava Šustová.

Zakrvavené auto počas noci strážili policajti. Policajti Jozefa zadržali a skončil v putách. Na policajnom oddelení sa ho ujali záchranári, pretože bol zranený.

Vyšetrovatelia ho vypočúvali do jednej hodiny v noci, kedy ho previezli do policajnej cely. Skutok zatiaľ kvalifikovali ako ťažké ublíženie na zdraví. "Páchateľ tohto skutku bol políciou zadržaný krátko po spáchaní činu a vyšetrovateľ spracuje aj podnet na jeho väzobné stíhanie," uviedol hovorcka košických krajských policajtov Alexander Szabó.

Pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy