Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Muž (80) skončil v priekope, dôchodkyňu (†85) zrazilo cúvajúce auto
Zdielať na

Muž (80) skončil v priekope, dôchodkyňu (†85) zrazilo cúvajúce auto

ŽIAR NAD HRONOM / V okrese Žiar nad Hronom došlo k dvom vážnym dopravným nehodám. Pri jednej narazil dôchodka na nechránenom priecestí do vlaku a pri druhej zrazil cúvajúci šofér na parkovisku ženu. Po prevoze do nemocnice zraneniam podľahla.

Osemdesiatročný dôchodca narazil na priecestí v Piteľovej do prichádzajúceho vlaku. Pravdepodobne si nevšimol signalizačné zariadenie.

Auto sa ocitlo na priecestí v čase, keď sa po ňom išiel vlak. Vozidlo narazilo do bočnej strany jedného z vozňov, odtrhlo schodíky a skončilo v priekope.

Aj napriek desivo vyzerajúcemu nárazu sa mužovi takmer nič nestalo. Na mieste nehody ho ošetrili záchranári.

Nadýchal pol promile

Naopak také šťastie nemala osemdesiatpäťročná žena, ktorá sa vracala z obchodu spoločne s manželom. Pri cúvaní si ju nevšimol jeden z vodičov a narazil do nej.

Zostala zakliesnená pod zadným nárazníkom a auto ju tlačilo ešte niekoľko metrov, kým vodič nezastavil. Žena podľahla zraneniam po prevoze do nemocnice.

Pozrite si priloženú reportáž:

Manželia bývali len kúsok od miesta tragédie. Rodičia troch detí si užívali pokojný dôchodok, ale jazda tridsaťdvaročného vodiča všetko zmenila. Podľa polície mal v dychu takmer pol promile alkoholu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy