Jasno
13°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V Bertotovciach vletelo auto pod kamión, vodič zomrel
Zdielať na
Krimi

V Bertotovciach vletelo auto pod kamión, vodič zomrel

BERTOTOVCE / V obci Bertotovce, v smere na Poprad, sa vo štvrtok večer zrazilo osobné auto s kamiónom. Vodič osobného auta z neznámych príčin prešiel do protismeru. Na mieste bol mŕtvy.

Dopravná nehoda sa stala okolo pol deviatej vo štvrtok večer na ceste medzi obcami Chminianska Nová Ves a Bertotovce (okres Prešov). 

Vodič osobného vybočil náhle vybočil do protismeru a čelne narazil do protiidúceho kamióna. "Bez príčiny mi vošiel do protismeru," povedal po nehode vodič kamiónu. 

Mladý vodič za volantom auta zrážku s kamiónom neprežil. údajne nebol pripútaný a po náraze ho vymrštilo z auta. Jeho zranenia boli veľmi vážne. "Bol omotaný okolo zvodidiel. utrpel zranenia nezlúčitelľné so životom," uviedla obhliadajúca lekárka.

"Keď sme prišli na miesto zásahu, vodič bol mimo vozidla zaseknutý pod zvodidlami," uviedol veliteľ zásahu Stanislav Dziak.

Mladý muž nemal ešte ani 30 rokov. Pochádza z obce len pár kilometrov od miesta nehody. V čase nehody bol v aute sám. Nešťastný úsek museli uzavrieť na niekoľko hodín.

Na mieste bola reportérka Daniela Jureková.

Je to už druhá zrážka osobného auta s kamiónom s tragickým následkom za dva dni na východnom Slovensku.

Neďaleko Strážskeho prišla v stredu o život mladá Humenčanka. So svojim minicooperom tiež prešla do protismeru a vletela pod kamión.

VIAC TU: Tragédia pri Vranove, vodička skončila s luxusným autom pod kamiónom

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy