Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vražda v Dunajskej Strede, v byte našli mŕtve telo
Zdielať na
Krimi

Vražda v Dunajskej Strede, v byte našli mŕtve telo

DUNAJSKÁ STREDA / V Dunajskej Strede na sídlisku našli mŕtvu 55-ročnú ženu. Vrah sa v jej byte snažil zahladiť stopy. Nevládne telo našla vraj susedka, s ktorou sa žena kamarátila.

Suseda si o kamarátku začala robiť starosti. Nevidela ju vraj niekoľko dní vychádzať z jej bytu.

Invalidná dôchodkyňa sa so susedou stretávala. Vraj chodievali na kávu. Keď o nej nič nevedela pár dní, rozhodla sa skontrolovať ju. Vraj mala kľúče od jej bytu.

Keď nazrela dnu, videla strašný neporiadok a všade porozhadzované veci. Máriu našla s rozbitou hlavou.

"Lekár už mohol konštatovať len smrť. Nedalo sa pomôcť," informuje Jozef Minár z Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby.

noviny.sk/Veronika Hulíková

Na miesto dorazila polícia i obhliadajúci lekár. Ten nariadil pitvu. "Žena mala niekoľko tržných rán na hlave a rezných na krku," opisuje sused.

Rozsypal korenie

"Páchateľ prehľadal byt a zobral so sebou niekoľko vecí," dodala Martina Kredatusová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

Útočník sa snažil po sebe zahladiť stopy. Rozsypal v celom byte korenie. "Polícia už po páchateľovi pátra. Hrozí mu väzenie na 20 až 25 rokov, prípadne aj doživotie," dodala Kredatusová.

Mária žila v byte sama. Bola rozvedená a syn vraj žije vo Francúzsku. Dcéra zase v Čechách. Podľa susedov nemala žena žiadnych nepriateľov. Incident si nedokážu vysvetliť.

V byte našli už len mŕtve telo:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy