Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bezvládne telo v Gabčíkove. Voda vydala telo muža po vyše roku
Zdielať na
Krimi

Bezvládne telo v Gabčíkove. Voda vydala telo muža po vyše roku

GABČÍKOVO / Vo vodnom diele v Gabčíkove našli mŕtvolu muža. Telo bolo vo vode niekoľko mesiacov. Podľa polície by malo ísť o rybára zo Záhoria. Nezvestný bol vyše roka.

Muži, ktorí opravovali káble na jednom z motorov si všimli, že medzi konármi je zakliesnené pravdepodobne telo, no s určitosťou to nevedeli. Na miesto sa preto prišiel pozrieť pracovníci strážnej služby.

Tí potvrdili, že vo vode je telo muža a privolali policajtov. Krátko nato prišli na miesto i hasiči a záchranári.

"Hasiči spustili čln na vodu, nalodili sa prišli k miestu, kde bola osoba uviaznutá medzi nánosmi. Zaistili ju pomocou jednoduchých prostriedkov a osobu priviezli k brehu," ozrejmuje Daniel Šiška z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave.

Nešťastný pád

Podľa ohliadajúceho lekára bolo telo vo vode niekoľko mesiacov. Zrejme ide o rybára. Pitva potvrdila, že ide o muža, ktorý bol nezvestný vyše roka.

"Ide o 66-ročného muža, ktorý sa stratil koncom decembra 2013," dodala Mária Linkešová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

Muž išiel na chatu na Záhorí. Na rieke Morava mal chytať ryby. Nešťastne sa pošmykol a do ľadovej vody spadol. Snažil sa dostať na breh, no silný prúd ho stiahol.

Voda vydala telo rybára po vyše roku:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy