Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Opitá žena skončila v priekope, v aute viezla deti
Zdielať na

Opitá žena skončila v priekope, v aute viezla deti

LEFANTOVCE / Na ceste pri Leftanovciach skončilo auto v priekope. Pri príchode na miesto našli policajti vedľa vozidla opitú ženu a jej dve maličké deti. Nezodpovedná matka sa bráni, že auto nešoférovala.

Žena, ktorá viezla aj dve malé deti, nezvládla riadenie a s autom skončila v poli. "Zišla z cesty do pola, asi dva metre," hovorí známy vodičky.

Vozidlo tesne minulo strom. Podľa našich informácií sa mladá matka pohádala s manželom. Údajne mala vypiť zopár pív. S dvomi zo svojich troch detí potom mala ísť ku kamarátke do susednej dediny. "Mala obrovské šťastie," dodáva známy vodičky. 

Matka s deťmi stáli pri aute

Krátko po nehode išla okolo policajná hliadka. Tá našla ženu, jej malého syna a dcéru stáť vedľa auta.

Pri dychovej skúške policajti zažili nepríjemné prekvapenie, ukázalo sa totiž, že žena je pod vplyvom alkoholu. "Žene, ktorá sa nachádzala pri vozidle policajti namerali v dychu 1,01 miligramu alkoholu, čo je v prepočte viac ako dve promile," uviedla hovorkyňa nitrianskych krajských policajtov Božena Bruchterová.

Auto nešoférovala

Prípad sa zdal jasný až do momentu, keď mladá matka celú verziu príbehu zmenila. Začala totiž tvrdiť, že ona auto určite neriadila. Kto ho šoféroval podľa našich informácií povedať nevedela. "Zatiaľ nie je známe, kto vozidlo šoféroval," dodala Bruchterová.

Prečo išla žena na výlet opitá aj s deťmi vie iba ona sama. K miestu  prišiel aj jej manžel. Ani jeden z nich sa k nehode nechcel vyjadriť. "Nie, ďakujem," povedala matka troch detí.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy