Polojasno
22°
Bratislava
Kamión zrazil ženu (†64) pár metrov od domu
Zdielať na

Kamión zrazil ženu (†64) pár metrov od domu

ZVOLEN / Vo Zvolene prišla v pondelok o život 64 ročná žena. Osudným sa jej stal večerný návrat z práce. Kamión ju zrazil pár metrov od domu. Zraneniam na mieste podľahla.

Žena prechádzala cez cestu mimo priechodu pre chodcov. Podľa polície bola v tmavom oblečení a bez reflexných prvkov. Na ulici navyše v čase nehody nesvietilo pouličné osvetlenie. Pre údajnú poruchu sa ho zapnúť podarilo až po tragédii.

Kamionista tvrdil, že si ženu vôbec nevšimol a zachytil ju pravou časťou keď už bola chodkyňa takmer na druhej strane. Aj napriek snahe záchranárov zraneniam podľahla na mieste. Podľa našich informácií sa neskoro večer vracala z práce.

Nebezpečný úsek

Rušnú cestu na okraji Zvolena považujú miestni za nebezpečnú. Je to hlavný ťah smerom na Lučenec, denne tadiaľ prejde množstvo áut. Pozrite si reportáž: 

Polícia aj znalec z odboru dopravy krátko po tragédii urobili na mieste vyšetrovací pokus. Vypli osvetlenie ulice aby boli podmienky rovnaké ako v čase nehody a zisťovali, aká bola viditeľnosť. Polícia začala v tomto prípade trestné stíhanie pre usmrtenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy