Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Medzi obcami Reca a Veľký Grob našli dve mŕtve osoby (†34,†35)
Zdielať na

Medzi obcami Reca a Veľký Grob našli dve mŕtve osoby (†34,†35)

VEĽKÝ GROB / V sobotu krátko pred 10:45 prijali policajti oznámenie, že na vozovke medzi obcami Reca a Veľký Grob (okres Senec) sa nachádza odstavené auto značky Peugeot Partner bielej farby a v jeho blízkosti mimo cesty ležia na zemi 2 osoby, ktoré nejavia známky života.

Hodnovernosť oznámenia potvrdila po príchode na miesto hliadka polície. Čo sa dopoludnia medzi manželmi udialo, nikto presne nevie.  Podľa susedov manželia  v spoločnej domácnosti  už dlhšie nežili.  Tridsaťštyriročná  Veronika, matka dvoch detí, sa vraj  odsťahovala k svojej mame.

Poľovník

Tá býva na tej istej ulici len o pár domov ďalej. Podľa niektorých obyvateľov obce sa manželia často stretávali, ale údajne aj pohádali. Peter bol poľovníkom a zbraní mal doma vraj niekoľko.

"Prijali sme oznámenie, že na vozovke sa nachádza odstavené osobné motorové vozidlo a v jeho blízkosti mimo cesty ležia na zemi dve osoby, ktoré nejavia známky života," tvrdí hovorkyňa policajného zboru Tatiana Kurucová.

Vražda a samovražda

Auto, v ktorom sa zrejme manželia dnes spolu viezli, zostalo stáť hneď na konci ulice. Mŕtve telá ženy aj muža ležali vonku, minimálne vzdialené od seba.

Niektorí susedia predpokladajú, že muž strieľal na ženu a potom zabil seba. Ženu usmrtili strelné rany do hlavy a hrudníka, muža rana do hlavy. Po manželoch ostali dve dcéry, 8 a 12.ročné školáčky, ktoré sú momentálne údajne u babičky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy