Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Robotníci dostali šmyk, Jozef (†23) nehodu neprežil
Zdielať na

Robotníci dostali šmyk, Jozef (†23) nehodu neprežil

BYSTRÁ / Návrat domov sa pre partiu robotníkov z Čierneho Balogu skončil tragicky. V zákrutách na zasneženej ceste neďaleko Bystrej (okr. Brezno) dostali šmyk a v protismere sa zrazili s nákladiakom. troch zranených mužov hospitalizovali, dvadsaťtriročný Jozef nehodu neprežil.

Mladí robotníci sa vracali do Čierneho Balogu. Na zasneženej ceste sa auto dostalo do protismeru a skončilo pod plne naloženým kamiónom.

"Vodič osobného motorového vozidla neprispôsobil rýchlosť jazdy najmä svojim schopnostiam," uviedla hovorkyňa banskobystrických policajtov Petra Kováčiková.

Podľa pracovníka asistenčnej služby ASOS bola cesta pri Bystrej zasnežená, zľadovatelá a neupravená. Na to doplatil neskúsený dvadsaťjedenročný František. Auto mal len tri mesiace. 

Pozrite si priložené reportáž:

Nehode sa však do poslednej chvíle snažil zabrániť kamionista. Malému autu sa pokúšal vyhnúť, dokonca vybehol aj na zvodidlá, no ani to nepomohlo.

Zranenej štvorici prišiel ako prvý na pomoc záchranár, ktorý cestoval do nočnej smeny. Zranených odvážali do breznianskej nemocnice.

Traja zranení muži, vrátane mladého vodiča skončili v nemocnici. Dvadsaťtriročný Jozef, ktorý sedel vzadu nehodu neprežil. Podľahol vnútorným zraneniam. Sedel na mieste, ktoré bolo najviac postihnuté pri náraze.

"Pri dopravnej nehode došlo k vážnym zraneniam 23 ročného muža z Čierneho Balogu, ktorý týmto po prevoze do nemocnice podľahol," dodala Kováčiková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy