Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mladík (16) chcel ísť do väzenia, preto sa pokúsil znásilniť ženu (31)
Zdielať na
Krimi

Mladík (16) chcel ísť do väzenia, preto sa pokúsil znásilniť ženu (31)

SPIŠSKÉ BYSTRÉ / Len deň po vianočných sviatkoch mal šestnásťročný Stanislav zo Spišského Bystrého (okres Poprad) prinútiť tridsaťjedenročnú ženu k sexuálnym praktikám. Mladík skončil v rukách polície. Stanislav je podozrivý zo zločinu znásilnenia.

Okolo pol deviatej večer v sobotu mal Stanislav z obce Spišské Bystré na parkovisku jednej z ulíc násilím prinútiť tridsaťjedenročnú ženu k sexuálnym praktikám.

Mladík k nej pristúpil s otázkou, či nepotrebuje pomoc s otvorením dverí a rukami ju chytil okolo pása. Otočil ju k sebe a pevne držal.

Vyrušilo ho auto

"Obvinený začal ženu sexuálne atakovať. Napadnutá žena sa bránila, kričala a snažila sa utiecť," uviedla Jana Migaľová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. 

Útočníka vyrušilo prichádzajúce vozidlo. Keď zbadal svetlá, vzal ženin mobil spolu s dokladmi a utiekol.

Netrvalo dlho a mladík skončil v rukách polície. Stanislav je podozrivý zo zločinu znásilnenia a z lúpeže. Ak sa mu vina dokáže, hrozí mu tri až desať rokov.

Chcel vyskúšať väzenie

Rodina mladíka bráni. "Zadarmo mi syna brali. Nič pritom neurobil. Je to vymyslený príbeh," tvrdí Stanislavova matka.

"Ten chlapec nič neurobil, len nevie rozprávať. On chcel ísť do väzenia, preto sa priznal k hocičomu," vysvetľuje mladíkova stará mama.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy