Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vladimír napadol mladíka (21). Keď odpadol, znásilnil ho
Zdielať na

Vladimír napadol mladíka (21). Keď odpadol, znásilnil ho

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU / Pred sudcu Okresného súdu v Bánovciach nad bebravou sa postavili muži, ktorí prepadávali ľudí v meste. Jednu zo svojich obetí, dvadsaťjedenročného mladíka dokonca znásilnili.

V priebehu jednej hodiny traja muži prepadli štyroch ľudí. Dve hodiny po polnoci najskôr Vladimír napadol dvadsaťjedenročného muža. Udieral ho do hlavy až nakoniec odpadol.

Zatiaľ čo bol v bezvedomí, ho páchateľ vyzliekol a sexuálne zneužil. "Počas bezvedomia obvinený vyzliekol poškodeného a sexuálne ho zneužil, načo sa poškodený prebral a podarilo sa mu utiecť preč," uviedol hovorca trenčianskych krajských policajtov Pavol Kudlička. Vladimír ale vyčíňal ďalej. 

Muž má zlomenú sánku

Na pomoc si zavolal dvoch 15 a 16 ročných chlapcov. Ďalšieho muža pritom prepadli iba pár metrov od miesta, na ktorom Vladimír znásilnil mladíka. "Daj peniaze a potom má sácali. Bili ma. Kopli ma priamo do tváre a mám zlomenú sánku," opisuje prepadnutý muž.

"Následne mu zobrali mobil, peňaženku, kľúče, bundu a okuliare, pričom mu spôsobili  škodu vo výške 255 Eur," dodal policajný hovorca.

Desať rokov za mrežami

Len čo olúpili tohto muža, pustili sa do ďalších dvoch. V priebehu hodiny zbili a olúpili štyroch ľudí. Policajti z Bánoviec nad Bebravou ich takmer okamžite po čine zadržali.

Dvaja z nich putovali pred sudcu. Ten ich poslal do väzby. Vladimír, ktorý svoju obeť znásilnil, prijal rozhodnutie s úsmevom na tvári. "Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri  až desať rokov," dodal Kudlička.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy