Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Synovia zbili vlastného otca, aby zachránili mamu
Zdielať na

Synovia zbili vlastného otca, aby zachránili mamu

BELÁ NAD CIROCHOU / Vlastného otca zbili, aby zachránili mamu. Rodinná dráma sa začala vo chvíli, keď sa otec vrátil domov opitý. Najprv sa s manželkou hádal, no potom mal údajne zobrať do ruky sekeru. Keď sa začal vyhrážať, že ich všetkých pozabíja, synovia museli zasiahnuť.

Obyčajná manželská hádka sa takmer skončila tragédiou. Všetko sa začalo príchodom otca, ktorý prišiel domov opitý. "Prišiel domov a pohádal sa s mamou. Chlapci sa chceli mamy zastať, tak sa pustili do bitky," opisuje incident dcéra obvineného.

Vyhrážal sa zabitím

"Muž bol v čase spáchania tohto skutku pod vplyvom alkoholu," uviedla hovorkyňa prešovských krajských policajtov Jana Migaľová.

"Vyhrážal sa, že nás vyhodí z domu," hovorí dcéra agresívneho muža. Potom jeho agresivita stúpala. Mal zobrať do ruky sekeru a celej rodine sa vyhrážal zabitím.

V tej chvíli synovia vedeli, že musia zakročiť. Báli sa, že by mohol ublížiť mame. "Pochytili sa, spadol na zem a udrel sa," dodáva dcéra.

Dcéra: bol to skrat

Peter skončil po bitke v nemocnici, kde ho strážili policajti. Petrova dcéra vysvetlila, že otec sa takto nezvykne správať a dokonca ani často nepije. Podľa nich išlo včera večer o skrat. "Nechodí piť, len teraz momentálne," dodala dcéra. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin nebezpečné vyhrážanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy