Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V Humennom mal neznámy muž znásilniť dievča (17)
Zdielať na

V Humennom mal neznámy muž znásilniť dievča (17)

HUMENNÉ / Nekonečné minúty strachu a hrôzy prežilo len sedemnásťročné dievča z Humenného. V záhradkárskej oblasti za mestom ju mal znásilniť neznámy muž. Vystrašené dievča to ale neoznámilo na polícii. K tomuto kroku sa odhodlalo až v týchto dňoch. Polícia už začal trestné stíhanie pre zločin znásilnenia.

Dievča z Humenného tvrdí, že neznámy páchateľ ju napadol zozadu a zvalil ju na zem. "Bola som prekvapená. Dozvedela som sa to od jej otca," hovorí otcova družka.

"Neznámy páchateľ mal v záhradkárskej oblasti znásilniť sedemnásťročnú Humenčanku, K zraneniu poškodenej nedošlo," uviedol hovorca prešovských krajských policajtov Daniel Džobaník.

Dievča žije v dome spolu s otcom a jeho družkou. Tá nám povedala, že s ňou majú občas problémy. "Má problémy s dochádzkou domov. príde neskôr, ako by mala," hovorí otcova družka.

Polícia momentálne pátra po mužovi, ktorý dievča znásilnil. Toto je však len jeden z mála prípadov. Od začiatku tohto roka bolo na Slovensku zistených viac ako 70 prípadov znásilnenia. Väčšinu z nich sa polícii podarilo objasniť. Polícia už začala v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin znásilnenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy