Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Týždeň trvalo, kým policajti vypátrali agresora z MHD
Zdielať na
Krimi

Týždeň trvalo, kým policajti vypátrali agresora z MHD

BRATISLAVA / Ani nie týždeň stačil bratislavským policajtom na vypátranie muža, ktorý v trolejbuse surovo napadol mladé dievča. Upozorňujeme, že nasledujúci obsah nie je vhodný pre maloletých divákov.

K incidentu došlo v trolejbuse číslo 202. Muž tam slovne i fyzicky napadol 20-ročnú ženu. Útočník najskôr len postával pri dverách. Keď sa na zastávke Rajská rozhodla vystúpiť mladá žena, surovo ju napadol, a potom z trolejbusu vystúpil a pokojne odišiel.

Tri roky vo väzení

Neznámeho muža sa ale podarilo počas pár dní vypátrať. A to aj vďaka kamerám, ktoré sú v nových trolejbusoch nainštalované. Po útoku utrpela mladá žena ľahké zranenia čeľuste horných pier. Útočníka policajti po pár dňoch vypátrali. Je ním 32-ročný Ján z okresu Senec.

Návykové látky

"Na základe dôkaznej situácie poverený príslušník policajného zboru vniesol obvinenie 32-ročnému Jánovi L. z okresu Senec," informuje hovorkyňa policajného zboru Tatiana Kurucová.

Jána už policajti obvinili. Stíhaný je na slobode. V prípade dokázania viny mu hrozí až 3 roky za mrežami. Motív jeho útoku nie je známy.  Ján ho neprezradil ani policajtom. Nie je vylúčené, že počas útoku bol pod vplyvom nejakých návykových látok.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy