Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opitý Miroslav (39) sa vyhrážal žene zabitím, zaškrtil psa
Zdielať na

Opitý Miroslav (39) sa vyhrážal žene zabitím, zaškrtil psa

NOVÁ SEDLICA / Najprv sa vyhrážal manželke, že ju znesie zo sveta. Potom vliezol do psej búdy a zaškrtil v nej psa. Miroslav je pritom otcom troch detí a jeho svokra vraví, že je veľmi dobrý človek. Lenže alkohol ho údajne mení na nepoznanie a vtedy všetci utekajú od strachu z domu.

Tridsaťdeväťročný Miroslav najprv vulgárne vynadal svojej manželke a potom vyšiel na dvor, kde vlastnými rukami uškrtil psa. Rodinná dráma sa odohrala o pol druhej nadránom. Miroslav prišiel domov opitý.

Vliezol do búdy

Traja synovia aj manželka už vedeli, že bude zle. Svokra radšej ušla z domu. "Bol opitý a ja som sa bála, že ma udrie. Od napitého človeka treba utekať kade bližšie," hovorí Miroslavova svokra. "Muž v podnapitom stave vulgárne nadával a vyhrážal sa svojej manželke," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

Miroslav po dome porozhadzoval veci a vyšiel na dvor. Ani na vzduchu sa mu však hlava neschladila, práve naopak. "Vliezol do psej búdy, kde jedného psa zahrdúsil a druhému vážne ublížil," pokračuje Migaľová.

S chlapmi v krčme

Pani Mária o zaťovi hovorí ako o výbornom človeku. Vraj doma nevypije ani kvapku alkoholu, o to viac si ale potom vraj dá s chlapmi v krčme. "On je taký dobrý ako jahoda sladká ale keď má vypité, má zlú povahu. Jak vypije, príde domov, on sa neháda, len vykrikuje a niekedy aj spieva," dodáva Mária.

"Polícia muža obmedzila na osobnej slobode a so súhlasom prokurátora bol umiestnený do cely policajného zaistenia," tvrdí Migaľová. Miroslav je obvinený z prečinu nebezpečného vyhrážania a to na chránenej osobe a z prečinu týrania zvierat.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy