Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Muž predviedol v krčme sexuálne divadlo, pred chlapmi masturboval
Zdielať na
Krimi

Muž predviedol v krčme sexuálne divadlo, pred chlapmi masturboval

BREZNICA / Nezvyčajný prípad riešia muži zákona zo Stropkova. V policajnej cele majú exhibicionistu z neďalekej dediny. Starší muž sa postaral o poriadny rozruch. Zákazníkom v krčme aj na ulici svoje telo vystavoval na obdiv tak, ako ho pán Boh stvoril.

Incident sa odohral v miestnom pohostinstve. Nešlo o žiadnu bitku, ako to už v krčmách býva zvykom. Tentoraz policajti riešili verejné pohoršenie, o ktoré sa postaral jeden z miestnych mužov.

Stiahol si nohavice

"On sa vyzliekol a začal si h**iť," hovoria obyvatelia. Všetko sa udialo pred zrakmi viacerých ľudí z dediny. Na to, aby opísali čo sa vlastne dialo, aj svedkovia incidentu ťažko hľadali vhodné slová.

"Stiahol si nohavice no a...," dodáva ďalší. "Muž si si opakovane stiahol nohavice a sexuálne sa uspokojoval pred personálom a prítomnými zákazníkmi," informuje hovorkyňa policajného zboru Jana Migaľová.

Pred deťmi

Vraj to dokonca nebol jeho prvý takýto prehrešok. S nahotou na verejnosti mal problémy už aj minulosti. A jeho svedkami boli vtedy aj malé deti. Muž skončil v policajnej cele. Za prečin výtržníctva mu hrozia až 3 roky za mrežami. Podľa miestnych to všetko urobil práve preto, aby sa dostal do väzenia.

"Nemá hygienické potreby, nemá kúpeľňu mydlo, nemá to," opisuje obyvateľka Breznice. Býva  len v skromnej chatrči, ktorú si sám zhotovil. Ak by v nej mal aj prezimovať, to sa radšej nechal zatknúť. Prečo práve takýmto spôsobom, vie zrejme iba on. Niektorí si však myslia, to v hlave nemá už dlhšie v poriadku a že skôr ako policajná cela by mu pomohlo liečenie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy