Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Riskantná jazda spôsobila zrážku troch áut
Zdielať na
Krimi

Riskantná jazda spôsobila zrážku troch áut

STRÁŽSKE / Vážna dopravná nehoda sa stala vo štvrtok podvečer v Strážskom. Riskantná jazda 36 ročného vodiča Fabie zrejme zapríčinila zrážku troch áut.

Vodič Fabie pri predchádzaní narazil do Mercedesu, následne prešiel do protismeru, kde sa ešte čelne zrazil s protiidúcim autom. "Obiehal autá, narazil do jedného auta a potom som už uvidel, ako narazil do mňa. Bol to strašne silný náraz," opísal nehodu vodič protiidúceho auta.

Tridsaťšesťročný muž išiel v smere z Vranova na Topľou. Vodič Mercedesu si všimol, ako sa k nemu približuje vo vysokej rýchlosti. Snažil sa mu vyhnúť, no zrážke už zabrániť nedokázal. "Trochu do mňa ťukol, odhodilo ho do stredu. Išiel rýchlo," povedal vodič Mercedesu.

Zaúradoval alkohol?

V havarovanom aute zostal uväznený mladý vodič, zrejme vinník dopravnej nehody. Na pomoc mu prišli hasiči aj leteckí záchranári.

"Po príchode na miesto nehody bolo zistené, že jedna osoba je ešte zakliesnená. Tá bola za pomoci zdravotného personálu vyprostená a následne naložená do vozidla, neskôr do vrtuľníka," informoval veliteľ zásahu Róbert Hreha.

Muža po ošetrení na mieste s vážnym poranením hrudníka a horných a dolných končatín odviezli s polytraumou do košickej nemocnice.

Posádka druhej Fabie vyšla zo zdemolovaného auta po svojich. Mladá žena, ktorá sedela na mieste spolujazdca sa ale sťažovala na silné bolesti. Nasledoval rýchly transport do Michalovskej nemocnice. Podľa hovorcu siete nemocníc Svet zdravia Tomáša Kráľa, bola žena privezená do nemocnice so stredne ťažkými zraneniami. Je však v stabilizovanom stave a mimo ohrozenia života.

Dopravní policajti momentálnu zisťujú, prečo mladý vodič tak riskantne predbiehal a čo mohlo byť príčinou zrážky. Podľa našich informácii sa nedá vylúčiť ani alkohol. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy