Jasno
16°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Krvavá dráma na Miletičke. Imrich (41) bodol Milana (30)
Zdielať na

Krvavá dráma na Miletičke. Imrich (41) bodol Milana (30)

BRATISLAVA / Na Centrálnom trhovisku v Bratislave sa odohrala v noci zo soboty na nedeľu. Dvaja muži potužení alkoholom sa cestou z neďalekého pohostinstva nepohodli. Starší z nich vytiahol nôž a zaútočil na tridsaťročného Milana.

Približne štyridsať metrov sa ťahajú krvavé škvrny po trhovisku na Miletičovej ulici. Štyridsaťosemročný Imrich zaútočil s nožom v ruke na tridsaťročného muža.

Podľa našich informácii nie je Imrich duševne v poriadku. Údajne má psychické problémy. Pred neďalekou herňou sa vrhol na Milana, s ktorým sa krátko predtým nepohodol. Ten sa po útoku snažil dostať na hlavnú cestu a zavolať si pomoc.

Bodné poranenia

"Záchranári na mieste ošetrili tridsaťročného muža, ktorý mal bodné poranenia v oblasti stehna a horných končatín. Následne ho previezli do Univerzitnej nemocnice v Ružinove," uviedol Boris Chmel z Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby.

Imrich sa po útoku snažil skryť a zmyť si z oblečenia krv. Policajtom sa ho na základe popisu svedkov a záznamov bezpečnostnej kamery podarilo okolo tretej hodiny v noci vypátrať.

"Následne bol muž hliadkou policajného zboru obmedzený na osobnej slobode. Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia, pričom bol spracovaný návrh na jeho vzatie do väzby," uviedla policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Počet konfliktov sa zvýšil

Sudca tento návrh schválil a už v minulosti trestaný Imrich je v tejto chvíli vo väzbe. Viacerí predajcovia na trhu uviedli, že za ostatné obdobie sa na trhovisku zvýšil počet nočných konfliktov.

Vždy ich takéto konanie šokuje. "Tri policajné autá a kaluž krvi. Prvá otázka pre policajtov znela, či to môžem umyť. Keď som sa s kýblom postavila pred tú krv, zistila som, že je jej tam dosť. Až neskôr som zistila, že ide o podrezanie mladého človeka," uviedla jedna z predavačiek.

Štyridsaťosemročný Imrich je obvinený z prečinu výtržníctva v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví, za čo mu hrozí väzenie na šesť mesiacov až tri roky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy