Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Za spreneveru áut nie je nikto stíhaný
Zdielať na

Za spreneveru áut nie je nikto stíhaný

BRATISLAVA / Bývalý referent dopravy ministerstva hospodárstva ešte v máji svojvoľne rozpredal desiatky služobných áut. Absurdná kauza však ministerstvo nestála ani cent, kým ľudia, ktorí si vozidlá kúpili, prišli o auto aj o peniaze.

Kauza, ktorá sa týka ministerského autoparku je stále vo vyšetrovaní. Úradník, ktorý autá svojvoľne previedol na svoju osobu a následne predal ľuďom po celom Slovensku, údajne stále nie je obvinený. V kauze figuruje len ako dôležitý svedok.

Ministerstvo autá stále odoberá. Majitelia, ktorí úradníkovi vyplatili peniaze, v súčasnosti nemajú ani autá ani peniaze.

"Vyšetrovanie obzvlášť závažného zločinu sprenevery aj naďalej pokračuje," povedal bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Bližšie informácie polícia k prípadu neposkytuje.

Prihlásil sa

Šialený biznis referenta dopravy odhalila účtovná kontrola. Za celým predajom áut a spreneverou majetkou stojí dvadsaťosemročný Dominik. Ten sa prihlásil spravodajstvu TV JOJ. "Nechcem hovoriť na kameru nič. Chcem sa osobne stretnúť a všetko vysvetlím," povedal nedávno. VIAC TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy