Jasno
11°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Sprenevera áut na ministerstve. Dominik prehovoril
Zdielať na

Sprenevera áut na ministerstve. Dominik prehovoril

BRATISLAVA / Škandál s predajom služobných áut na ministerstve hospodárstva pokračuje. Podľa našich informácií, o svoje miesto prišiel nielen referent dopravy, ktorý mal údajne autá svojvoľne predať, ale aj jeho nadriadený.

Ministerstvo hospodárstva stále nemá späť všetky služobné autá, ktoré si mal na svoje vlastné meno prepísať dvadsaťosemročný Dominik, aby ich následne v marci predal ako súkromná osoba.

Dominika vyhodili

Šialený biznis referenta dopravy odhalila až účtovná kontrola. Podľa informácií TV JOJ ministerstvo pre konanie ich referenta potrestalo aj šéfa úseku hospodárstva. "Bol rozviazaný pracovný pomer s daným zamestnancom. jeho priamy nadriadený bol odvolaný z funkcie," uviedol hovorca rezortu hospodárstva Stanislav Jurikovič.

Za celým predajom áut a spreneverou majetkou stojí Dominik. Ten sa prihlásil spravodajstvu TV JOJ. "Nechcem hovoriť na kameru nič. Cchcem sa osobne stretnúť a všetko vysvetlím," povedal Dominik.

O sprenevere vedeli

Dominik tvrdí, o všetkom čo som s autami robil, na ministerstve vedeli. "Ak by sa zistilo, že ešte niekto pochybil, pripadajú do úvahy ďalšie personálne zmeny," dodal hovorca rezortu.

"Je zaujímavé, že mňa si vyšetrovateľ nechcel predvolať. Až na moje naliehanie som išiel vypovedať. Preto si myslím, že tu vôbec nejde o mňa, ale chcú odstaviť ministra," tvrdí Dominik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy