Skoro jasno
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Otec zabil dcéru (†3), zamkol ju v aute
Zdielať na

Otec zabil dcéru (†3), zamkol ju v aute

RYBNIK / Muž z juhopoľského Rybnika zabudol vo viac než tridsaťstupňových horúčavách svoju trojročnú dcéru v aute a odišiel do práce. Dieťa si v zamknutom vozidle nikto nevšimol. Zomrelo na následky prehriatia. Otec sa psychicky zrútil.

Trojročnú dcéru mal otec odviezť do škôlky. Na dieťa v sedačke zabudol a odišiel do práce. Olívia spala v sedačke na zadnom sedadle. "Auto zaparkoval, zamkol a odišiel do práce. Vrátil sa po ôsmich hodinách," uviedla hovorkyňa polície.

Auto mal po celý čas zaparkované na slnku a dieťa nemalo žiadnu šancu prežiť. Po návrate z práce zistil, že Olívia je v aute bez známok života. Privolal záchranárov, tým sa ale dievča nepodarilo zachrániť.

Pozrite si priloženú reportáž:

Rodičia sa psychicky zrútili

Podľa hovorkyne polície skončili obaja rodičia v nemocnici po tom, čo sa psychicky zrútili. Momentálne sa nachádzajú na psychatrii. Lekár našiel na tele dieťata popáleniny. Vo vozidle mohlo byť v čase najväčšieho tepla až 70 stupňov Celzia.

Príčinu smrti dieťaťa musí oficiálne potvrdiť pitva. Výsledky by mali byť známe najneskôr vo štvrtok. Polícia skúma kamerové záznamy, aby zistila, či sa niekto v tom čase nenachádzal v blízkosti auta a dieťa si všimol.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy