Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Viktora (12) pohrýzol vlčiak
Zdielať na

Viktora (12) pohrýzol vlčiak

Zdroj: ISIFA

MALÝ SLIVNÍK / Ďalší útok psa na človeka. Dvanásťročného Viktora napadol a pohrýzol vlčiak. Toto nešťastie sa stalo na východe Slovenska v obci Malý Slivník (okres Prešov).

Chlapec bol prevezený do Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Prešove. Je v opatere lekárov na oddelení traumatológie. Vládny Smer-SD sa opätovne pokúsi sprísniť držanie nebezpečných psov. Vyplýva to z novely zákona, ktorou sa upravujú niektoré podmienky držania psov.

Právnu normu s cieľom riešiť problematiku držania nebezpečných psov predložili poslanci Smeru-SD Vladimír Jánoš, Magda Košútová a Tibor Lebocký. VIAC TU.

Odhryznuté ucho

Útokov na psov pribúda. Asi najviac sa do pamäti ľudí vryl prípad spred dvoch rokov, ktorý sa stal pri Bratislave v obci Dunajská Lužná.

Tu zaútočili traja psy na fotografa a poriadne ho dokaličili. Okrem zranenia v predlaktí, mu zvieratá odhryzli ucho. "Muž bol v šoku a vo veľkých bolestiach," informovala vtedy hovorkyňa UNB Petra Maťašovská. VIAC o prípade si prečítajte tu.

Uhryznutá do prsníka

O dva mesiace neskôr sa situácia zopakovala. Mladá žena sa spolu s kamarátkou a dieťaťom v kočíku prechádzala po Hradskej ulici v Bratislave. O pol dvanástej zavolala na políciu, že ju napadol pes. Keďže pes pohryzol ženu do prsníka, previezli ju na ošetrenie do nemocnice. Tu sa dozviete viac. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy