Oblačno
18°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Roman (16) predával kamarátku (12) na sex
Zdielať na

Roman (16) predával kamarátku (12) na sex

PRIEVIDZA / Na okresnom súde v Prievidzi riešili prípad pravdepodobne najmladšieho pasáka na Slovensku. Iba 16 ročný Roman z Kanianky pri Prievidzi nahovoril na poskytovanie sexuálnych služieb svoju len 12-ročnú kamarátku. Tá súhlasila a mužov z okolia orálne uspokojovala za 20 eur. Za peniaze si potom s Romanom kúpili cigarety a zvyšok si rozdelili.

Dohoda o vine a treste

Prípad skončil na Okresnom súde v Prievidzi. Roman podpísal s prokurátorom dohodu o vine a treste, ktorú senát potvrdil. "Okresný súd obvinenému uložil trest 17 mesiacov s podmienečným odkladom na dva roky," uviedol hovorca krajského súdu v Trenčíne Roman Tarabus.

12-ročné dievča,ktoré sexuálne služby poskytovalo, môže mať v budúcnosti podľa odborníkov veľké problémy. "Môže to mať výrazný dopad do dospelosti, môžu sa objaviť depresie, stavy úzkosti, sklony k samovražde," dodala psychiatrička.

Orálny sex za 20 €

Dievča (12) najskôr uspokojilo Romana. Dal jej za to cigarety. Potom sa jej spýtal, či nechce poskytovať orálny sex aj ostatným mužom. Dievča súhlasilo. "Normálne to nie je. Je to zarážajúce, šokujúce. Je to zneužívanie mladého dievčaťa," uviedla primárka psychiatrie v Bojniciach Darina Hrabovská. 

"Na internete ponúkali sexuálne služby najskôr za 50 eur, neskôr za 20 eur," potvrdil hovorca krajského súdu v Trenčíne Roman Tarabus. Muži o dievča okamžite prejavili záujem. Stačilo zatelefonovať a stretli sa.

"Dohodli sa s tromi záujemcami, dvaja z nich na stretnutie aj prišli, za čo každý dal poškodenej 20 eur," dodal Tarabus. Jedného z mužov dievča orálne uspokojilo pri kríkoch, neďaleko cintorína v centre dediny.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy