Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Nehoda v Novom Meste nad Váhom, havarovali tínedžeri
Zdielať na

Nehoda v Novom Meste nad Váhom, havarovali tínedžeri

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Vyrazili za zábavou, no skončili v nemocnici. Štyria tínedžeri havarovali na ceste pri Novom Meste nad Váhom. Najhoršie dopadol mladý vodič, ktorého pritlačili do sedadla zdemolované plechy. O jeho život bojovali privolaní hasiči.

Nezvládol zákrutu

Ďalší mladý a neskúsený vodič precenil svoje schopnosti. Na ceste z Čachtíc do Nového Mesta nad Váhom nezvládol riadenie a narazil do stromu. V aute sedeli štyria tínedžeri.

"18-ročný vodič po prejdení pravotočivej zákruty neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a havaroval vpravo mimo cestu," upresnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Elena Antalová.

Zakliesnený v aute

Šofér zostal po nehode zakliesnený vo vozidle. Jeho stav bol vážny. "Z vozidla sme ho museli vystrihnúť s hydraulickým zariadením. Bol však pri vedomí, našťastie sa nám ho podarilo rýchlo vytiahnuť," dodáva veliteľ zásahu Hasičského a Záchranného zboru v Novom Meste nad Váhom Jaroslav Brezovák.

Vodič a spolujazdkyňa utrpeli ťažké zranenia. 18-ročný chlapec leží vo vážnom stave v trenčianskej nemocnici. Jeho priateľka je už mimo ohrozenia života. Ďalší dvaja členovia posádky utrpeli len ľahké poranenia.

Presná príčina tejto hrozivo vyzerajúcej nehody je zatiaľ v štádiu vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy