Skoro jasno
25°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
V Bratislave vyčíňali zlodeji! Kradli v drogérii
Zdielať na

V Bratislave vyčíňali zlodeji! Kradli v drogérii

BRATISLAVA / Muži kradli v jednej bratislavskej drogérii a brali snáď všetko. Zaujímavé na tom je, že išlo o dve skupiny zlodejov, ktorí sa medzi sebou nepoznali. Avšak len pár minút po krádeži skončili traja zlodeji v rukách polície.

Krádež v drogérii

Do predajne na Stromovej ulici na bratislavských Kramároch vošli zlodeji krátko po 9 hodine ráno. Najprv prišli dvaja. Jeden z nich sa rozprával s predavačkou a ten druhý medzičasom kradol. Do tej istej predajne vošiel v tom čase ďalší muž v tmavej teplákovej bunde. Aj tento bol zlodej. Muž neváhal, namieril si to priamo k pultu s parfémami a hádzal ich do tašky.

Keďže nepohŕdali žiadnemu tovaru, kradli nielen parfémy, ale aj laky na nechty či lubrikačný gél. "Spoločnosti spôsobili škodu vo výške viac ako 550 eur," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru Karin Považanová.

Celá krádež sa odohrala pred očami policajtov v civile. Tí stáli pred predajňou a sledovali zlodejov cez okno. Keď začali postupne vychádzať z predajne, jedného za druhým zadržali.

Obvinení z prečinu krádeže

Všetkých troch zadržaných mužov predviedli na policajnú stanicu, kde sa podrobili výsluchu. Vypočúvanie trvalo niekoľko hodín. Najprv sa snažili vyhovárať, neskôr im však neostalo iné, len sa priznať.

Len 21-ročný Marek nekradol pritom po prvýkrát. Vo februári ho za podobný čin riešili blokovou pokutou. Tentokrát však skončil v policajnej cele. Všetci traja zlodeji sú obvinení z prečinu krádeže. "S podozrivými mužmi vykonávame potrebné procesná úkony. Mužov obvinenie z prečinu krádeže neminie," uzavrela hovorkyňa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy