Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zlodeji (27,32) kradli zo štadióna železo. Zachytili ich kamery
Zdielať na

Zlodeji (27,32) kradli zo štadióna železo. Zachytili ich kamery

Dvojica mužov zrejme chcela rozobrať prievidzský futbalový štadión. Za bieleho dňa preliezli plot a zamierili si to rovno pod tribúnu, kde bolo ukryté železo. Všetko zaznamenali priemyselné kamery a muži skončili v rukách polície.

Kradli za bieleho dňa

Tomuto sa hovorí nehorázna drzosť. Páchateľ za bieleho dňa vnikol na cudzí pozemok a správal sa tu ako na svojom. "Boli dve hodiny popoludní a frekventovaným chodníkom chodili chodci...," uviedol Vít Zajac z mestskej polície v Prievidzi.

Zlodej a jeho komplic, ktorý ho čakal vonku sa správali absolútne pokojne. Nevadilo im ani to, že kradnú rovno pod kamerou mestskej polície. "Podozriví tvrdili, že sa krádeže nedopustili a veci už našli za plotom futbalového štadióna. Kamera ich v tomto prípade dokonale usvedčila," dodal Zajac.

Skromní zlodeji, chceli len na polievku

Mestskí policajti ich mali ako na dlani. Zadržali ich v momente ako svoj lup naložili na káričku. "My sme takí skromnejší. To len tak, aby na polievku bolo," hovorí jeden zo zlodejov. Zlodeji museli ukradnuté železo vrátiť na späť. Policajti oboch poznajú veľmi dobre. Obaja muži vo veku 27 a 32 rokov sú obyvateľmi Prievidze a majú pestrú minulosť.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy