Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Babičku okradli (83) o úspory... Potom si užili s prostitútkami!
Zdielať na

Babičku okradli (83) o úspory... Potom si užili s prostitútkami!

Humenskí policajti už dolapili dvoch mužov, ktorí okradli 83-ročnú babičku zo Zemplínskych Hámrov. Mladíci, ktorý ju pripravili o celoživotné úspory, minuli týchto takmer 3000 eur na sex, presnejšie na prostitútky a to za jedinú noc.

Policajti lupičov chytili

"Robila som 19 rokov na stavbe," vraví babička. "Nosila na ramenách ťažké drevá, na zimu sa vždy pripravila," dopĺňa starosta obce Zemplínske Hámre Jozef Gajdoš. 

Vo svojich 83 rokoch však už nevládala. Peniaze na drevo a na porozbíjané okná jej mali ukradnúť dvaja chlapci z tej istej obce. Humenským policajtom sa ich podarilo chytiť za pár hodín. "Bola to úžasná operatívna akcia," dodal starosta. Až teraz si dedinčania vydýchli. Páchatelia totiž údajne nie sú žiadne neviniatka. 18-ročný Viliam a 21-ročný Jozef sú už za mrežami.

Každý mal po tri prostitútky

To, čo babka šetrila celý život, stihli chlapci minúť za niekoľko hodín v erotickom klube. Stačilo, aby si každý z nich objednal po tri prostitútky. Za jedinú noc tak údajne stihli urobiť hneď niekoľkokrát.

Peniaze budú babke naozaj chýbať. Uvažuje preto nad tým, či by jej ich nevrátili prostitútky. V opačnom prípade má pre chlapcov ešte jedno riešenie. "Odrezať! Viac by nesexoval," tvrdí babka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

RodrigoFavera/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy